Я навчаюсь

Цікавий та пізнавальний проєкт "Я навчаюсь" допоможе вашій дитині підготуватись до школи. А саме: рахувати, писати, логічно мислити, а ще з легкістю знайти собі друзів.
Приходьте.

Перейти
Перейти



Квіткова композиція

  • by
  • 14

Весна, сонечко і квіти. Багато квітів не буває. Ось і ми сьогодні робили весняні квіткові композиції. І ось наши букетики. 
Приходьте и ми зробимо щось цікавеньке.

Перейти
Перейти



Картина для військових

Діти – наше маленьке майбутнє, яке захищають воїни!

Сьогодні в студії "Lib" діточки малювали велику картину Мавки для підтримки наших військових, що зараз перебувають у шпиталі. 

Перейти
Перейти



Нові надходження

В Дніпровських міських публічних бібліотеках день починається з подарунків.
Низку своїх чудових збірок надіслав нам автор Павло Покотило. Щиро дякуємо за поповнення наших книжкових фондів. Впевнені, що подаровані книги припадуть до душі і дорослим, і дітям. 
Приходьте погортати.

Перейти
Перейти



Ізостудія Lib

Любі читачі, сьогодні в студії "Lib" наші дітки вчилися малювати весняний пейзаж, дізналися багато нового та цікавого.
Пейзажі бувають зовсім різними, а саме: природний, морський, городський та сільський. А ви знали, що оточення змінюється від зміни дня і ночі?
Чекаємо вас знову!

Перейти
Перейти



Апетитний пончик

Канікули у самому розпалі, і ми продовжуємо робити гарні та незвичні поробки на наших майсткркласах. Сьогодні діти та дорослі зробили незвичайні та дуже яскраві підставки під чашки у вигляді дуууже апетитного пончика.

Перейти
Перейти



Ізостудія Lib

Сьогодні в студії "Lib" ми малювали ваші улюблені солодощі. Усі люблять солодощі? Як виявляється, вони бувають зовсім різними за виглядом, але дуже смачні всередині. А рослини? Невже у когось немає кімнатних рослин?!

Перейти
Перейти



Равлик Павлик

Канікули це завжди весело .  Сьогодні ми навчили дітей та дорослих  робити яскравого  "Равлика Павлика", цікавим та незвичним методом торцювання.

Перейти
Перейти



Весняний кінозал

Почався тиждень канікул, і це чудова нагода провести час з сім'єю за переглядом улюблених фільмів. 

Перейти
Перейти



Весняні канікули

Друзі, вітаємо вас з прийдешними весняними канікулами. Сьогодні ми розпочали тиждень з весняного майстеркласу та перегляду цікавого мультфільму.
 

Перейти
Перейти