Дорогі читачі! Долучайтеся до нашої команди друзів та благодійників! Ваша підтримка  важлива для нас, адже це допомагає нам будувати сучасну та цікаву бібліотеку.

Допомогти ви можете коштами, подарувати книги або підтримати наші проєкти
 

ПОДАРУВАТИ КНИЖКУ

 

Ви досягали того неминучого моменту в житті, коли полиці переповнені, та для нових книг абсолютно не залишилося місця. Або хочете, щоб Вашу книжку прочитали? 
Ми пропонуємо, щоб у таких книг з'явилося друге життя. Якщо у Вас є книжки українських авторів (останніх років видання), довідники, книжки іноземними мовами, література з мистецтва, якими Ви не користуєтесь, ми приймемо в дарунок книги у гарному стані, де вони обов’язково вони знайдуть свого читача. І найголовніше, Ви можете звільнити місце на своїй полиці та серці для нових книг
 
Про Вашу благодійність ми обов’язково розповімо нашим читачам!

Контактна особа для передачі книг:

Шелест Наталя Анатоліївна
+38 (056) 740-37-11
n.shelest2019@gmail.com
 

ДОПОМОГТИ КОШТАМИ

 

У Вас є можливість та бажання допомогти бібліотеці грошима. Ми знаємо, що потрібно нашим користувачам, та вміємо правильно розподіляти кошти. Вся фінансова допомога буде витрачена на закупівлю технічного обладнання, реалізацію проєктів, формування актуальної бібліотечної колекції, підтримка приміщень в належному стані.
Про Вашу благодійність ми обов’язково розповімо нашим читачам!
Додаткова інформація тут:  http://charity.library.dp.ua/