клуб ПроМова

Щотижневе спілкування в клубах #ПроМова продовжується щоразу цікавими темами! День художника - знаковий привід для захопливих дискусій.

Учасники, або «ПроМовнички», як вони жартівливо себе називають, ділилися моментами відвідин художніх музеїв, зустрічей з майстрами пензля. 

 

Перейти
Перейти



Нобелівська премію

Південнокорейська письменниця Хан Канг отримала Нобелівську премію з літератури 2024 року за «її насичену поетичну прозу, яка протистоїть історичним травмам і викриває крихкість людського життя».

Дівчина стала першою південнокорейською письменницею та першою письменницею з Азії, яка отримала Нобелівську премію з літератури.

 

Перейти
Перейти



Mental Trek

Завершено двуденний тренінг "Mental Trek"  фасилітаторів від ГО «Антикрихткість». Це була неймовірна можливість розвинути навички комунікації та роботи в команді, а також дізнатися про нові підходи у підтримці нашої громади.

Перейти
Перейти



Чарівна торбинка

Бібліотека на Тульчинському  нещодавно відвідала 4 клас 68 гімназії. "Для чого?" —спитаєте ви, бо наша мета -  заохотити школярів частіше завітати до бібліотеки.

Почали ми з цікавої гри "Читав/не читав". Діти по черзі тягнули папірці  із назвами книг з нашої "чарівної" торбинки. Якщо гравець вже прочитав ту чи іншу книгу, то розповідав  про що в ній ішлося. А якщо ні - однокласники ділилися захопливими деталями про твір.

Перейти
Перейти



ПроМова

  • by
  • 79

Спорт - це життя! Ця стара істина сьогодні знову підтвердилася на наших щотижневих розмовних клубах «ПроМова».

Зібравшись разом, ми палко обговорювали роль спорту в нашому повсякденному житті. Кожен ділився своїми думками та захопленням улюбленими видами спорту. 
А чи знаєте ви українські види спорту, такі як спас, бойовий гопак та хортинг?

Перейти
Перейти



Країна див

Ось і наші осінні вироби у "Творчій майстерні Mrs. Ann". Дівчата розписали годинники мотивами "Аліса в країні див". У кожної він неповторний і дуже гарний. Дивовижний і казковий годинник буде завжди радувати дівчат.
Приходьте і Ви до нас, по переду дуже багато цікавих майстеркласів.

Перейти
Перейти



Спростовування міфів

Сьогодні в Центральній міській бібліотеці відбулася захоплююча лекція історика, нашого захисника, офіцера 3-ї ОШБр Олександра Алфьорова на тему "Московські міфи про Україну та їх спростування". 
Олександр з гумором та глибиною знань розповів про 14 міфів. Чому ми не є єдиним народом з росіянами? Чи справді Україну "створив" Лєнін, а може це був задум Австро-Угорського Генштабу? Та інші.

Перейти
Перейти



Ізостудія Lib

Ізостудія продовжує цикл малюнків осінньої тематики! 

Цього разу ми створили прекрасні натюрморти з осінніми дарами — яблуками, грушами та іншими скарбами природи. Згадали правила нанесення фарб, дізналися про пошарове фарбування та техніку розмивання. 

Перейти
Перейти



Я навчаюсь

Кожен четвер ми з проєктом "Я навчаюсь" зустрічаємось, щоб підготуватись до школи. Ми читаємо, рахуємо, малюємо. З веселим спілкуванням у малечі все виходить дууууже добре . 

 

Перейти
Перейти



Планета щастя

"Бібліопікнік" крокує містом! 
Сьогодні наш проєкт завітав до дивовижного місця – НВК №148 ДМР "Планета щастя"!  Ми провели незабутній час  з дітьми , книжками та іграми.

Перейти
Перейти