Навчаємось разом

Літо, спека, канікули, а ми продовжуємо готуватись до школи разом з проєктом "Я навчаюсь".
Вивчаємо літери, вчимось рахувати, розмальовуємо та  обов'язково робимо вправи на логіку.
Навчаємось разом! 

Наступне заняття: 1 серпня о 16:00 
Де: Воскресенська, 23
Попередній запис обов'язковий  0994975938

Перейти
Перейти



День екології

В Бібліотеці на Парусі   пройшов захоплюючий майстерклас зі створення плакату екологічного спрямування "Я у довкіллі". 

Під час роботи над плакатом учасники обговорили важливість збереження і охорони довкілля. Та ознайомилися з науково-популярною, пізнавальною і художньою літературою.

Перейти
Перейти



рух Єдині

"Гарна, талановита і енергійна!", - всі ці компліменти на честь Дня народження Олени Пчілки! Її свято учасники розмовних клубів #Єдині відзначили в суботу. Цікаві факти її життя та уривки творів... Встигли навіть помилуватися світлиною надзвичайно талановитої українки. 

Перейти
Перейти



Козацькі пісні

Сьогодні в Центральній міській бібліотеці гучно лунали козацькі пісні. Адже, в нас відбувся захід "Козацький Free-Style - голос нескореної України" в рамках обласного конкурсу "Скарби Дніпропетровщини: вивчаємо, цінуємо, популяризуємо".

Це була справді феєрична подія завдяки неймовірно талановим людям.

Перейти
Перейти



Ігротека DniproGame

Маєте вільний час? Тоді завітайте до бібліотеки пограти в настільні ігри. Тут їх безліч для усіх і на будь-який смак!

Проєкт "Ігротека "DniproGame" реалізується за підтримки БО БФ ГЛОБА22 Globa22,  що є опорним центром БО Українська освітня платформа  за фінансування DanChurchAid .

Телефон для попередньої реєстрації: +380938603051

Перейти
Перейти



Малювання на асфальті

Співробітники Бібліотеки на Криворізькій  разом з юними художниками  до Дня малювання на асфальті,  створили справжнє мистецтво просто на вулиці! 

Вони відобразили свої найяскравіші емоції, найсміливіші бажання та улюблені образи, які заслуговують на увагу.

Перейти
Перейти



Єдині

На яку пісню схожі зустрічі розмовного клубу #Єдині? Звісно, на хіт Світлани Тарабарової "Мені так добре з тобою"! Тому ні спека, ні тривоги, ні повсякденні справи не стануть на заваді учасникам і нашій солов'їній мові! 

Встигли поспілкуватись про Конституції Пилипа Орлика та УНР, життєвий шлях Гемінґвея та помандрувати найзагадковішими куточками Європи з грою "Чудеса світу". 

Хочемо ще! І вас запрошуємо щосереди о 16.00 та щосуботи об 11.00!

Перейти
Перейти



Театр-терапія

У п'ятницю відбулося перше заняття нашої театральної студії як арт-терапія. 
Заняття в театральних студіях сприяють саме подоланню стресу, особистісних бар'єрів спілкування, формуванню комунікативних навичок. 

Перейти
Перейти



Петриківський розпис

Сьогодні майстриня Вікторія провела неймовірно творче та розслаблююче заняття з Петриківського розпису! 
Спочатку всі  вивчили два базові мазки - "зернятко" та "горішок". Це неперевершені елементи Петриківського орнаменту, які надають розпису особливої грації та витонченості.

 

Перейти
Перейти



Від бароко до сьогодення

Сьогодні в Центральній міській бібліотеці справді особливий культурний захід - концерт "Від бароко до сьогодення" за участю оперної співачки Аліни Ворох та її доньки, піаністки Аліси-Марії Ворох (Одеса).
Ці дві обдаровані жінки зачарували своїми виступами всіх присутніх. В програмі концерту звучали різні пісні: українські, авторські, стародавні і сучасні, народні і класичні. Артистки виконували твори акапельно, під гітару та фортепіано, демонструючи віртуозність і неперевершену майстерність.

Перейти
Перейти