Вітаємо

Бібліотека - це не лише про книжки

Вітаємо

Бібліотека - це не лише про книжки

/

6 липня відбулася творча лабораторія "Бібліотечні фонди в умовах викликів сьогодення". Учасники познайомились з досвідом перевтілення простору Бібліотеки на проспекті Героїв. Завдяки злагодженій роботі співробітників бібліотеки та методичного відділу у бібліотеці з’явилися креативні локації для малюків, підлітків та дорослих. 
А найголовніше – це досвід наповнення фонду бібліотеки українськими книжками. 

6 липня відбулася творча лабораторія "Бібліотечні фонди в умовах викликів сьогодення". Під час заходу ми отримали нагоду познайомитись з досвідом перевтілення простору Бібліотеки на проспекті Героїв. Завдяки злагодженій роботі співробітників бібліотеки та методичного відділу у бібліотеці з’явилися креативні локації для малюків, підлітків та дорослих. 
А найголовніше – це досвід наповнення фонду бібліотеки українськими книжками. 
На зустрічі були представлені цікаві консультації від фахівців, відбувся професійний обмін досвідом.
«Фонд бібліотеки – це її серце, а простір – це душа бібліотеки. Якщо серце функціонує за сталими нормами, то простір в кожній бібліотеці свій і створюється бібліотекарем. Його наповнення залежить від професійності, уміння, смаку та творчого потенціалу бібліотекаря» - акцентувала Світлана Герасименко.
Дякуємо учасникам за цікаві дискусії! Сподіваємося, що перетворення Бібліотеки на проспекті Героїв спонукає бібліотекарів до творчого перевтілення книжкового простору.

Анонс

Нажаль найближчим часом пойдій немає, aле ми завжди раді вас бачити у якості читача.

Нові надходження